Symbolen proces

Bevrijd jouw potentieel met de kracht en wijsheid van vier archetypen

Het symbloen proces brengt je een transformerende innerlijke reis. Dit proces is ontwikkeld door Barbara Cecil , initiator van Coming Into Your Own – Personal Leadership Development Programs for Women. Daar ben ik sinds 2011 één van de coaches.

Het is een krachtige methode om met gebruik van symbolen inzicht te krijgen in je proces: waar je staat, wat je blokkeert en waar je naartoe wilt. Het helpt te reflecteren op je huidige levenssituatie en geeft inzicht in het potentieel dat geleefd wil worden. Het Symbolen Proces is bij uitstek geschikt als je een nieuwe richting wilt inslaan in werk of relatie, als je gezondheid vraagt om aandacht, of als je belemmerende patronen wilt bevrijden zodat je voluit kunt leven.

Ieder heeft een eigen structuur

Het proces In twee uur tijd breng ik je, met behulp van de door jou meegebrachte symbolen, in contact met het diepere weten in jezelf op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je kunt oude overtuigingen en blokkades los laten en maakt de weg vrij om jouw potentie de wereld in te brengen. Jouw energie gaat weer volop stromen.
De sessie geeft je praktische handvatten voor de komende periode waardoor je heel concreet stappen kunt zetten op jouw unieke levenspad.

Voor wie ?

Het symbolen proces is er voor vrouwen en mannen die door een periode van transitie gaan en die, in lijn met hun zielsmissie, een krachtige stap willen maken.

Jouw investering voor deze 2 uur durende transformatie sessie is € 180,00 excl btw

 

Wil je meer weten over het Symbolen proces?