Individuele natuurcoaching

Individuele natuur coaching

  • Loop je vast in werk en/of relatie?
  • Heb je het gevoel dat je iets essentieels mist?
  • Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven?
  • Vraagt je gezondheid om aandacht?
  • Heb je moeite om grenzen aan te geven en voor jezelf te kiezen?
  • Wil je vanuit je hart leven en magie in je leven ervaren?
  • Wil je het mysterie van het leven ervaren?
  • Wil je ontdekken wat jouw ‘cadeau’ aan de wereld is?

Kom dan met me mee naar buiten om met deze vragen aan de slag te gaan!

Investering is inkomensafhankelijk:

laag €65, midden €80, hoog €95 per uur (excl btw)

Telkens worden we van binnenuit gestimuleerd om ons bewust te worden van waar we mee bezig zijn. En dat geeft dan vervolgens weer de vraag: Hoe vind ik mijn unieke pad in dit leven?

Heb je het gevoel dat je ‘geleefd wordt’? Vaak doen we dingen uit gewoonte en vragen ons niet meer af of het wel goed voelt wat we doen of dit werkelijk is wat we willen.
En dan komt er een moment dat je tot het besef komt. Ik heb de keuze… Ik kan het anders aanpakken. Ik wil die (zelf)liefde en eenheid voelen. Ik wil creëren en gelukkig zijn en leven naar wie ik werkelijk ben. Maar waar begin ik?
Dan kan het prettig zijn als er iemand is die een stukje met je meeloopt. Iemand die jou kan begeleiden naar jouw eigen antwoorden. De antwoorden die dieper in jou verscholen liggen, in jouw onderbewuste.

De natuur is een eenheid waar we deel van uitmaken. We zijn niet los van de natuur, soms voelen we ons los van onze eigen natuurlijke bron. Door de natuur te gebruiken als spiegel en als voorbeeld van balans, kunnen we veel leren. Over de natuur buiten ons en over onze innerlijke natuur. Alle groeiprocessen die buiten plaatsvinden, voltrekken zich ook in onszelf. Zoals een vlinder begint als rups, zich omwikkelt om te groeien, dan ontpopt, de vleugels laat drogen en weg vliegt. Zo rijpen in ons kwaliteiten die tijd nodig hebben en pas kunnen ‘vliegen’ als de tijd rijp is.

Wil je meer weten over Individuele natuurcoaching?